Producten voor katten

Hippe Snuffelzakjes – Kerst editie | Product Review

afbeelding van een sphynx kat met hippe snuffelzakjes

Hippe Snuffelzakjes, ik vind ze geweldig. Mijn katten en oppaskatten zijn er wild van. Hippe Snuffelzakjes zijn handgemaakte kleine kussentjes gevuld met kattenkruid of valeriaan voor katten om mee te spelen of slapen

.Sylvia, de bedenkster van Hippe Snuffelzakjes (en net als ik: huisdieroppas), zoekt alle leuke stofjes met de mooiste kleuren en schattigste prints zelf uit. Het kon dus niet uitblijven dat er ook een leuk snuffelzakje in kerstthema zou komen, en wij mogen hem gaan testen! SU-PER LEUK!

Dank je wel Sylvia, voor het sponsoren van dit leuke snuffelzakje in kerstthema. Mijn mening over het product is 100% echt.  

Review

Leuk vierkant snuffelzakje in plaats van de standaard rechthoekige variant. Leuke kerstprint met katjes, en natuurlijk wederom stevig zodat ze niet snel kapot gaan. Het snuffelzakje zit ingepakt in een leuke kerstverpakking, daarnaast zat er ook een leuk kattenspeeltje bij. Kijk hieronder het filmpje om zelf te zien hoe leuk ze zijn! 

(De katten hebben er heerlijk mee gespeeld, maar waren helaas op het moment van spelen wat camera-verlegen denk ik. Tja, het blijven eigenwijze katten. Maar ook dit snuffelzakje is weer een groot succes!)

Wil jij nou zelf ook zo’n leuk snuffelzakje aan jouw kat(ten) geven? Bestel ze dan op de website van Hippe Snuffelzakjes. Dit leuke kerst-exemplaar kost slechts €5,95. Tevens ook erg leuk als cadeautje voor de kat(ten) van vrienden of familie (zie hier meer cadeau ideeën voor je huisdier). 

Ik ben heel benieuwd wat jij vond van de review in deze vorm. Dus met het filmpje i.p.v. geschreven. Laat mij hieronder in de reacties weten of dit voor herhaling vatbaar is of niet.

Deel dit:
Tagged ,

About snuffelsensnorharen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *